Retourneren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Indien u een consument (natuurlijke persoon, niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf) bent, hebt u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te herroepen. U heeft na herroeping nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige door u betaalde bedrag terug, tenzij u slechts een gedeelte van de bestelling herroept. In dat geval worden de in eerste instantie door u betaalde verzendkosten niet terugbetaald. De kosten van retour naar de webwinkel zijn altijd voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zult u de betreffende producten met alle geleverde toebehoren en – indien en voor zover redelijkerwijs mogelijk – in de originele en in ongebruikte staat en verpakking aan ons retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via orders@lijfstyles.com, telefonisch of door het modelformulier-voor-herroeping in te vullen en aan ons toe te sturen.

Wij zullen vervolgens het terug te betalen bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits de retourzending door ons is terugontvangen dan wel door u is aangetoond dat de retourzending onderweg is.

Eventuele waardevermindering van de producten waarvoor u aansprakelijk bent, kan aan u in rekening worden gebracht. Eventueel door dit te verrekenen met het aan u terug te betalen bedrag.

 

Uitzonderingen retourneren

Van het herroepingsrecht zijn uitgesloten producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zoals onderkleding waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen er alles aan om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling niet aankomt zoals u mag verwachten waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Als u een consument bent, hebt u wettelijk gezien de verplichting om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Identiteit ondernemer

Webwinkel handelend onder de naam:

LIJFSTYLES

Adres: Apeldoornseweg 5

Postcode: 6961 KV

Plaats: Eerbeek

Land: Nederland

Kamer van koophandel nummer: 78363470

Mail adres: info@lijfstyles.com

Klantenservice: orders@lijfstyles.com

Tel 085-4009797 bereikbaar 18:30 – 20.00 uur tijdens werkdagen

 

 

Shop with style! Find your favorite item at the best price and discover great offers every single day. Meet Byanca.
Quick Shop
You don't have permission to register